AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak soyarken görmek

Kahve falında sarımsak soyarken görmek

Kahve falında sarımsak soyarken görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, ekmek bulamayacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak soyarken gördüyseniz:

  • Dostunuz olarak kabul ettiğiniz birisinin sizin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Kahve falında sarımsak soyarken görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında soya sosu görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ad ve soyad görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ad soyad görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında soya filizi görmek yeni yerler göreceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında soya fasulyesi görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında soyad görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ad soyad yazmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir