AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru sarımsak görmek

Kahve falında kuru sarımsak görmek

Kahve falında kuru sarımsak görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, kafasının karışacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, yeni yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kuru sarımsak gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Kahve falında kuru sarımsak görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru sarımsak soymak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsaklı ayran görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında birinin sarımsak verdiğini görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işaret eder.

Kahve falında sarımsak yedirmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsak havanı görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, hastalıklarını yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saça sarımsak sürmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, alim ve bilge insan olacağına yorulur.

Kahve falında elinde sarımsak görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir