AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılarak ağlamak

Kahve falında sarılarak ağlamak

Kahve falında sarılarak ağlamak birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, dinde olgunlaşacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sarılarak ağlamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında geline sarılıp ağlamak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine yorulur.

Kahve falında çocuğa sarılıp ağlamak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında kardeşine sarılıp ağlamak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında mezara sarılıp ağlamak fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birisine sarılıp ağlamak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıza sarılıp ağlamak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine yorulur.

Kahve falında babaya sarılıp ağlamak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir