AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çiçek koklamak

Kahve falında sarı çiçek koklamak

Kahve falında sarı çiçek koklamak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı çiçek koklamak gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Kahve falında sarı çiçek koklamak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek kokladığını görmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akasya çiçeği koklamak kişinin yüzünün güleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında hanımeli çiçeği koklamak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çiçek koklamak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında mor çiçek koklamak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak koklamak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir