AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep pişirmek

Kahve falında akrep pişirmek

Kahve falında akrep pişirmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, yoksul için zenginliğe işarettir.

Kahve falında akrep pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bakış açınızı anlayabilmesi zor olabilir.

Kahve falında akrep pişirmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrep ve fare görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında akrep atmak annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil akrep görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz akrep görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrebi yakalamak şansının kötüye gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrep yutmak yeni bir hayat kuracağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı içinde akrep görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir