AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil akrep görmek

Kahve falında yeşil akrep görmek

Kahve falında yeşil akrep görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hırsızlık yapacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil akrep gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Kahve falında yeşil akrep görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatakta akrep öldürmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare ve akrep görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına yorulur.

Kahve falında elbisesinde akrep görmek kendisini keşfedeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep doğurmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağında akrep görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz akrep öldürmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerde akrep görmek faydalı şeyler yapacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir