AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine saat almak

Kahve falında birine saat almak

Kahve falında birine saat almak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, unvan sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına delalettir.

Kahve falında birine saat almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında saat kırıldığını görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında saatleri geri almak hayallerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında saatin durduğunu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saatin kırıldığını görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında saat hediyesi almak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında birinden saat istemek kişinin adeta gençleşeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında saat görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işarettir.

Kahve falında ölüm saatini beklemek işindeki verimliliğinin artacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir