AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede nohut görmek

Kahve falında tencerede nohut görmek

Kahve falında tencerede nohut görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında tencerede nohut gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi önemsemeyebilir, manipulatif davranmamakta fayda var.Farklı konulara, yaşam tarzlarına ya da felsefelere ilginizi arttırabilecek tartışmalara katılabilirsiniz.

Kahve falında tencerede nohut görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında etli nohutlu pilav görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında nohut ezmek her konuda gelişme gösterileceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohut kaynatmak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz nohut yemek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut pişirmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında nohut harmanı görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş nohut görmek hasret çekenlerin buluşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir