AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu mısır görmek

Kahve falında kabuklu mısır görmek

Kahve falında kabuklu mısır görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kabuklu mısır gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri ilginç maceraları destekleyebilir.

Kahve falında kabuklu mısır görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuklu yaralar görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarımsak kabuğu görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye delalet eder.

Kahve falında yumurta kabuğu görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bilakis malının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında saçta kabuk görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına işarettir.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu böcek görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir