AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine makyaj yapmak

Kahve falında kendine makyaj yapmak

Kahve falında kendine makyaj yapmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kendine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Halkla ilişkiler veya kendinizi daha geniş gruplara tanıtma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kendine makyaj yapmak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi makyaj yapmak büyük maddi kazanç elde edileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, işlerin yavaşlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birine makyaj yapmak daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kendine göz makyajı yapmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makyaj yapmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine inanılır.

Kahve falında kendi kendine makyaj yapmak büyük sorunların yaşanacağına, kırılan kalbin onarılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir