AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kuru soğan görmek

Kahve falında birine kuru soğan görmek

Kahve falında birine kuru soğan görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, endişelerinden kurtulacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında birine kuru soğan gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşmalar, eski ilişkilerde hareketlilik veya geçmişe dönük ilişkilerde sorunların tekrar ele alınması türünde gelişmeler yaşayabiliriz ya da yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça keyifli sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru soğan pişirdiğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru soğan kesmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında kuru soğan soymak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kuru soğan rendelemek fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada kuru soğan görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir