Kahve falında ölü kucaklamak

Kahve falında ölü kucaklamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, işlerinden de geri kalacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kucaklamak gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizin gerçekleşebilmesi için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölü kucaklamak maddi yükümlülüklerin azalacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü insanı kucaklamak rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine yorulur.

Kahve falında ölü bebek kucaklamak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, kazancının hiç azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölüyü kucaklamak fakir fukaraya yardım edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü kucaklamak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini kucaklamak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet eder.

Kahve falında fili kucaklamak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadını kucaklamak malının ve gelirinin çoğalacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top