AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kucaklamak

Kahve falında birini kucaklamak

Kahve falında birini kucaklamak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında birini kucaklamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde ek gelirler getirebilecek, yaratıcı işler ortaya koymanızı sağlayabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında fili kucaklamak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında birini kucaklamak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya yorulur.

Kahve falında babayı kucaklamak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi kucaklamak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında bayılan birini kucaklamak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişiyi kucaklamak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kucaklamak kurulu düzenin yıkılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına işarettir.

Kahve falında hastayı kucaklamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir