AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun kucaklamak

Kahve falında koyun kucaklamak

Kahve falında koyun kucaklamak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun kucaklamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Kahve falında koyun kucaklamak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında koyunu kucaklamak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında ölü kucaklamak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında kadın kucaklamak övgü dolu sözler işiteceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıyı kucaklamak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında köpek yavrusu kucaklamak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, parasına da para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi kucaklamak iş sahibi olacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kucaklamak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir