AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kırmızı elma vermek

Kahve falında birine kırmızı elma vermek

Kahve falında birine kırmızı elma vermek zarar edilen bir dönemin biteceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işaret eder.

Kahve falında birine kırmızı elma vermek gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış işler, anlamsız diyaloglar veya çözülmemiş detaylar nedeniyle stresli olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek tüm parasını kaybedeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulur.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, yanlış işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında iki kırmızı elma görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında pazardan kırmızı elma almak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı elma almak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına inanılır.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, oldukça büyük başarılara işarettir.

Kahve falında kırmızı büyük elma yemek sakin giden yaşamının sarsılacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı elma yemek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir