AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine inci vermek

Kahve falında birine inci vermek

Kahve falında birine inci vermek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, düşman malından yemeye, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işarettir.

Kahve falında birine inci vermek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin önerilerinizi ciddiye almalarını istiyorsanız, sunumlarını, fikirlerini veya ortaya çıkardıkları işleri kusurlu dahi olsa ciddiye aldığınızı göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında çok inci görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inci bozdurmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine delalettir.

Kahve falında saça inci takmak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında inci kolye hediye etmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan inci çıkarmak şansının kendinden yana olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işaret eder.

Kahve falında inci küpe takmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet eder.

Kahve falında doğuran inci görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran ve incil görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir