AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan inci çıkarmak

Kahve falında topraktan inci çıkarmak

Kahve falında topraktan inci çıkarmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan inci çıkarmak gördüyseniz:

  • İş birliklerine açık olmalı, yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında topraktan inci çıkarmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet eder.

Kahve falında denizden inci çıkarmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında midyeden inci çıkarmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan inci çıkarmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine yorulur.

Kahve falında istiridyeden inci çıkarmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu topraktan çıkarmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak altından patates çıkarmak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında topraktan sebze çıkarmak huzurunun yerinde olacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir