AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça inci takmak

Kahve falında saça inci takmak

Kahve falında saça inci takmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kızgınlıkların geçeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında saça inci takmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında saça inci takmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine inanılır.

Kahve falında inci bileklik takmak birçok ortaklık kurulacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geline inci takmak kendi işinin patronu olunacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında inci kolye takmak hileye ve fesada başvurmayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya inanılır.

Kahve falında inci yüzük takmak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalettir.

Kahve falında boynuna inci takmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında koluna inci takmak malını ve canını riske edeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah inci kolye takmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir