AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci küpe takmak

Kahve falında inci küpe takmak

Kahve falında inci küpe takmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, çirkin bir iş yapmaya işaret eder.

Kahve falında inci küpe takmak gördüyseniz:

  • Kontrol dışına çıkan olay veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında inci küpe takmak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah inci küpe takmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine inanılır.

Kahve falında incili küpe takmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında inci küpe hediye etmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında inci küpe aramak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inci küpe almak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında inci küpe hediye almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, neşe içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir