AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine inci takmak

Kahve falında birine inci takmak

Kahve falında birine inci takmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında birine inci takmak gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah inci kolye takmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında koluna inci takmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inci taç takmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inci takmak hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inci bileklik takmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kendisi için mal mülk alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça inci takmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, bir sebeple çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında incili küpe takmak işini layığı ile yerine getireceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine inanılır.

Kahve falında birine inci takmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir