AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci takmak

Kahve falında inci takmak

Kahve falında inci takmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inci takmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Kahve falında birine inci takmak geçiminin kolaylaşacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna inci kolye takmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında inci takmak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz inci kolye takmak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna inci takmak amacına ulaşabileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci yüzük takmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulur.

Kahve falında saça inci takmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında inci taç takmak zor günler geçireceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir