AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrebi atmak

Kahve falında akrebi atmak

Kahve falında akrebi atmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına yorulur.

Kahve falında akrebi atmak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında akrebi atmak içine kapanacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında akrep atmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölü akrep görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir akrep görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, kendi işinin patronu olunacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı renkli akrep görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında akrebin zehrini çıkarmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işinden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış akrep görmek dertlerin günden güne artacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz ve akrep görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir