AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok akrep görmek

Kahve falında çok akrep görmek

Kahve falında çok akrep görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kişinin evlatlarının artacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok akrep gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz akrep öldürmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında akrep ölüsü görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah küçük akrep görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında ayağında akrep görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan akrep görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk akrep görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi akrep görmek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrep tutmak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, eşyaların yenileneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir