AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine halı vermek

Kahve falında birine halı vermek

Kahve falında birine halı vermek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, rahat erileceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine halı vermek gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Kahve falında halı taşıdığını görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni yıkanmış halı görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dürülmüş halı görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yeteneklerini geliştirmeye rivayet eder.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında komşunun halısını görmek insanlarla iç içe olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıda kurt görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkona halı sermek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında halı dokumak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir