AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı dokumak

Kahve falında halı dokumak

Kahve falında halı dokumak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında halı dokumak gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Kahve falında ipek halı dokumak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin halı dokuduğunu görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, önemli bir şahsiyet olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı dokumak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sevinçli haberlere yorulur.

Kahve falında halı dokuduğunu görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz halı dokumak sermayesini kaybedeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı halı dokumak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasır dokumak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna delalettir.

Kahve falında çul dokumak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir