AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dut vermek

Kahve falında birine dut vermek

Kahve falında birine dut vermek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında birine dut vermek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Kahve falında dut kaynatmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kan dut görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işarettir.

Kahve falında beyaz iri dut görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine alamet eder.

Kahve falında yere dökülmüş dut görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine inanılır.

Kahve falında dalından dut yemek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dut fidanı dikmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, mutluluk ve saadete işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dut yemek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut pekmezi görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, dertlerine derman arayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir