AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere dökülmüş dut görmek

Kahve falında yere dökülmüş dut görmek

Kahve falında yere dökülmüş dut görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, rahat bir işe girileceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, ufkunun açılacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında yere dökülmüş dut gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Kahve falında yere dökülmüş dut görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında incir ve dut yemek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor dut yemek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı dut yemek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş dut ağacı görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işarettir.

Kahve falında ham dut yemek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, geleceğinizin güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden dut toplamak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olmuş dut görmek kudret sahibi olacağına, ilişkiye huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir