AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi dondurma görmek

Kahve falında mavi dondurma görmek

Kahve falında mavi dondurma görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi dondurma gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan haberlere veya bilgilere göre sizin için hangi yönde ilerlemenin doğru olacağını daha rahat bulabilirsiniz.

Kahve falında mavi dondurma görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, büyük işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi dondurma yemek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurmalı baklava görmek kişinin yaşamının değişeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında sade dondurma görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurma yiyen birini görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında dondurma koymak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına tabir olunur.

Kahve falında dondurma çalmak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor dondurma görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir