AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde akrep görmek

Kahve falında evde akrep görmek

Kahve falında evde akrep görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında evde akrep gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar oluşabilir.

Kahve falında evde akrep görmek işlerin düşeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde akrep öldürmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evde siyah akrep görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük akrep görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrep sürüsü görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başında akrep görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına yorulur.

Kahve falında yatakta akrep öldürmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, elinin döneceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda akrep görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir