AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızdan kırmızı gül almak

Kahve falında bir kızdan kırmızı gül almak

Kahve falında bir kızdan kırmızı gül almak mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında bir kızdan kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında bir kızdan kırmızı gül almak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işarettir.

Kahve falında kızdan gül almak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı buket gül görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulur.

Kahve falında saça kırmızı gül takmak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir demet kırmızı gül görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kırmızı gül görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet eder.

Kahve falında saçında kırmızı gül görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir