Kahve falında birine buğday vermek

Kahve falında birine buğday vermek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yeniden bir araya geleceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine buğday vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ya da sevdiğiniz kişilerle hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında buğday ekin tarlası görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında buğday serdiğini görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday topladığını görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında buğday öbeği görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında buğday tanesi yemek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday kellesi görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine inanılır.

Kahve falında hasat edilmiş buğday tarlası görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında filizlenmiş buğday görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top