AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday kellesi görmek

Kahve falında buğday kellesi görmek

Kahve falında buğday kellesi görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kötü halin son bulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında buğday kellesi gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Kahve falında buğday kellesi görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun kellesi yemek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış kelle görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kelle paça almak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, emeklerin boş yere harcanacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş hayvan kellesi görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu kellesi pişirmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu kellesi almak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Kahve falında büyükbaş hayvan kellesi görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir