AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday öbeği görmek

Kahve falında buğday öbeği görmek

Kahve falında buğday öbeği görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday öbeği gördüyseniz:

  • Dinsel ya da mistik olaylara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında buğday öbeği görmek işlerinin başarılı olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç öbeği görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Kahve falında karınca öbeği görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, ruhunun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval buğday görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, huzurlu, mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında buğday yemek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday dövmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday başağı görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine delalettir.

Kahve falında yeşil buğday toplamak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir