AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üzerinde beyaz gömlek görmek

Kahve falında başkasının üzerinde beyaz gömlek görmek

Kahve falında başkasının üzerinde beyaz gömlek görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalettir.

Kahve falında başkasının üzerinde beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek giyen birini görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz gömlek görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini beyaz gömlekle görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ütülü gömlek görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek bir erkek görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gömlekli birini görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir