AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yumurta istemek

Kahve falında birinden yumurta istemek

Kahve falında birinden yumurta istemek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, gitmediği yerlere gideceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında birinden yumurta istemek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda değişime neden olabilecek bir hareketiniz planlandığı şekilde devam etmeyebilir.

Kahve falında birinden yumurta istemek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yumurta istediğini görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında komşudan yumurta istemek sürekli dua alarak yaşayacağına, onları gücendireceğine yorulur.

Kahve falında yumurta istemek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta yemek istemek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek istemek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kötü sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında alacak istemek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölümünü istemek sorunlarını halletmeyi bileceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir