AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta yemek istemek

Kahve falında yumurta yemek istemek

Kahve falında yumurta yemek istemek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, geçim derdi çekeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, iyiliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta yemek istemek gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Kahve falında yumurta yemek istemek canını ve malını garanti altına alacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden yumurta istemek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta istemek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yumurta istediğini görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşudan yumurta istemek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yemek istediğini görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı yemek istemek kısmetinin bollaşacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında balık yemek istemek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir