AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek istemek

Kahve falında bebek istemek

Kahve falında bebek istemek süzüleceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında bebek istemek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Kahve falında bebeği aldırmak istemek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işaret eder.

Kahve falında bebek emzirmek istemek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini aldırmak istemek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek istemek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına işaret eder.

Kahve falında bebek aldırmak istemek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek sahibi olmayı istemek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ikiz bebek istemek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek olmasını istemek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir