AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden uzaklaşmak

Kahve falında birinden uzaklaşmak

Kahve falında birinden uzaklaşmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, donanımlı kılacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında birinden uzaklaşmak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilişkili akımları takip etmeli, yeteneklerinizi buna göre şekillendirmelisiniz.

Kahve falında birinin uzak bir yere gittiğini görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki eşi görmek üzgün ve hasta olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzakta olan birini görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında uzak durmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında uzakta duman görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktaki akraba görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki kızını görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine yorulur.

Kahve falında yürüyerek uzak bir yere gitmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir