AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktaki kızını görmek

Kahve falında uzaktaki kızını görmek

Kahve falında uzaktaki kızını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki kızını gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Kahve falında uzaktaki kızını görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uzaktaki akrabalarını görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına alamet eder.

Kahve falında uzakta yangın görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzağa gitmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki eşini görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak bir şehre taşınmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzak şehre girmek verilen emeklerin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzak yerlere gitmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir