AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden un istemek

Kahve falında birinden un istemek

Kahve falında birinden un istemek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden un istemek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şikayetlerden kurtulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinden un istemek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine işarettir.

Kahve falında un istemek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında un tuz şeker görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, maddi olarak zor bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında un hamur görmek işlerin yoluna gideceğine, içine düşen fesada yeniliceğine işaret etmektedir.

Kahve falında unun döküldüğünü görmek sıkılacağı bir haber almaya, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet eder.

Kahve falında un ekmek görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yere un serpmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, işlerinin ağırlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un çuvalı taşımak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir