AnaSayfa / Genel / Kahve falında unun döküldüğünü görmek

Kahve falında unun döküldüğünü görmek

Kahve falında unun döküldüğünü görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında unun döküldüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış alanlara para yatırabilirsiniz.

Kahve falında un helvası pişirmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında un çuvalı taşıdığını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında un hamur ekmek görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birine un vermek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır unu görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında un helvası almak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rakiplerin başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında un ve buğday görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında un ve ekmek görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir