AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta tuz görmek

Kahve falında tabakta tuz görmek

Kahve falında tabakta tuz görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sonradan da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabakta tuz gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakın yolunuza bakın.

Kahve falında tabakta tuz görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu fındık yemek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, yardımının olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuzlu baklava yemek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu görmek fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu hamur görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işarettir.

Kahve falında kalın tuz görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu dudak öpmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir