AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tesbih aldığını görmek

Kahve falında birinden tesbih aldığını görmek

Kahve falında birinden tesbih aldığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına delalet eder.

Kahve falında birinden tesbih aldığını gördüyseniz:

  • Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir.

Kahve falında tesbih hediye aldığını görmek yürek yakan biri haline geleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden tesbih aldığını görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla tesbih görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında tesbih hediye ettiğini görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında sedef tesbih görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmakla tesbih çekmek el üstünde tutulur hale geleceğine, başa iş açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe tesbih görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden tesbih almak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir