AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazır su içmek

Kahve falında hazır su içmek

Kahve falında hazır su içmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, işlerin düzgün gideceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine inanılır.

Kahve falında hazır su içmek gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında hazır su içmek her geçen gün başarılarının artacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hazır süt içmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, seyahatlere katılacağına inanılır.

Kahve falında hazır su görmek çok üzüleceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına işarettir.

Kahve falında siyah su içmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet eder.

Kahve falında altın tastan su içmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı su içmek batıl amele, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek huzurlu günler geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek ağız tadının da kaçacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir