AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden su aldığını görmek

Kahve falında birinden su aldığını görmek

Kahve falında birinden su aldığını görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, büyük mutluluk duyulacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinden su aldığını gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Kahve falında su altı görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında teknenin su aldığını görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sandalın su aldığını görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su aldığını görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birinden su aldığını görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında geminin su aldığını görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, donanımlı kılacağına işarettir.

Kahve falında duvarın su aldığını görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun altında nefes aldığını görmek yeni fırsatlar sunulacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir