AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı gül aldığını görmek

Kahve falında sarı gül aldığını görmek

Kahve falında sarı gül aldığını görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok para kazanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında sarı gül aldığını gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Kahve falında sarı gül aldığını görmek yanlış yollardan döneceğine, özlem gidereceğine delalettir.

Kahve falında birinden beyaz gül aldığını görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına yorulur.

Kahve falında birinden gül aldığını görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı gül aldığını görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında gül aldığını görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gül aldığını görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kırmızı gül aldığını görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında pembe gül aldığını görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir