Kahve falında sevgiliden sarı gül almak

Kahve falında sevgiliden sarı gül almak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini ailesine vereceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliden sarı gül almak gördüyseniz:

  • İnsanların sizin söylediğiniz yoldan ilerlememesini veya fikirlerinize karşı çıkmasını kişisel algılamamalısınız.

Kahve falında sevgiliden sarı gül almak eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı pembe gül görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, haneye nifak gireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı beyaz gül görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında sarı tomurcuk gül görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı gül koparmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında sarı ve kırmızı gül görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında sarı gül aldığını görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir