Kahve falında gülerek sarılmak

Kahve falında gülerek sarılmak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kendi işine sahip olacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında gülerek sarılmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ve sarı gül görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliden sarı gül almak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sarı pembe gül görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gülerek sarılmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında sarı ve kırmızı gül görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı gül aldığını görmek kız çocuğunun olacağına, ele geçen paranın daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı gül koparmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir