AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden şal almak

Kahve falında birinden şal almak

Kahve falında birinden şal almak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında birinden şal almak gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Kahve falında yeşil şal görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı şal görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında şal taktığını görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, gönül yaralarının iyileşeceği delalettir.

Kahve falında siyah şal takmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına şal örtmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah şal örtmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz şal görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında dantel şal görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir