AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden para istemek

Kahve falında birinden para istemek

Kahve falında birinden para istemek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, duyguların karşılık bulacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalettir.

Kahve falında birinden para istemek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinize odaklanmalı, hayatınızı güzelleştirmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında ölünün para istediğini görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin para istediğini görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün para istemek gözyaşına ve kedere boğulacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalettir.

Kahve falında ölüden para istemek hayallerine ulaşacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babadan para istemek haneye dertlerin gireceğine , başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulur.

Kahve falında ekmek parası istemek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patrondan para istemek iş hayatında rahat edileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında para istemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir